Vezető: Dakos Jánosné

Cím: 3973 Cigánd Fő Utca  90.

Tel: 06-47-534-440

e-mail: btktak@gmail.com,

Ellátási Terület

Alsóberecki, Bodroghalom, Cigánd, Dámóc, Felsőberecki, Karcsa, Karos, Kisrozvágy, Lácacséke, Nagyrozvágy, Pácin, Révleányvár, Ricse, Semjén, Tiszacsermely, Tiszakarád, Zemplénagárd

A szolgáltatás célja

Saját otthonukban élő, egészségi állapotuk és szociális helyzetük miatt rászoruló, a segélyhívó készülék megfelelő használatára képes időskorú vagy fogyatékos személyek, illetve pszichiátriai betegek részére az önálló életvitel fenntartása mellett felmerülő krízishelyzetek elhárítása céljából nyújtott ellátás.

A szolgáltatás feladatai

Biztosítani az ellátott személy segélyhívása esetén az ügyeletes gondozónak a helyszínen történő haladéktalan megjelenését, a szükséges azonnali intézkedés megtételét és az esetleges további egészségügyi vagy szociális ellátás kezdeményezése

Technikai feltételek:

A HB Rendszerház Kft. Biztosítja a rászorulók részére a HelpBox® készüléket, ami egy asztali készülékből, illetve egy nyakba akasztható, vagy csuklón hordható távirányítóból (órából) áll. A távirányító vízhatlan, ütésálló, így a rászorultak minden helyzetben magukon tarthatják. A készülék használatához vonalas telefonvonal szükséges. A segélyhívások a HB Rendszerház Kft. diszpécserközpontjába futnak be. A diszpécserközpont informatikai rendszere több tízezer HelpBox® készülék kezelésére alkalmas, amit folyamatosan rendszergazda felügyel. A diszpécserközpontban kialakított informatikai rendszer a legmodernebb számítástechnikai hardver- és szoftvereszközöket alkalmazza.

 

2021. júliusától egy új típusú jelzőkészüléket is kínálunk az igénybevevők részére, amelyről bővebb információt az alábbi linken talál:

https://www.soskozpont.hu/specifikacio